De eisen voor compatibiliteit met Windows 11 zijn aanmerkelijk minder strikt. Hardware voldoet vaak nog prima maar niet voor de recente windows door commerciële redenen. Een andere reden is dat nieuwe versie windows helemaal niet performt of te vaak crasht op oude hardware.

Het beeld knippert nog net zo erg en de cursor is nog steeds praktisch onbestuurbaar. Ik kon taakbeheer niet openen en toen bedacht ik me, dat Windows 10 een app heeft met de naam Systeem Configuratie. Daarin kun je direct verder gaan met stap 3 en Services aanklikken. Is Msconfig geopend klik dan op het tabblad ‘Services‘.

Vind Uw Productcode Met Behulp Van Magical Jelly Bean Key Finder

Daarop kon Windows 7 gewoon geïnstalleerd worden. Er zijn een aantal usual suspects als het aankomt op het niet goed kunnen activeren van Windows 10. Hieronder lees je meer over deze veelvoorkomende problemen rondom het activeren van Windows 10. Op diverse fora verschijnen meldingen van gebruikers die na de upgrade naar Windows 10 weer willen terugkeren naar hun oude Windows versie. Voldoende beschikbare gegevensopslag op de pc, USB of extern station voor de download.

De trainingen vinden plaats op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch. Als u alles goed heeft ingesteld dan is dit het eindresultaat van de foto over volledige breedte van het scherm. Abonneer u GRATIS op mijn wekelijkse tip voor iedereen die meer over zijn computer wil leren.

En passen schermonderdelen zich automatisch aan om de navigatie te vereenvoudigen. Met Windows Hello kan de computer u zelfs herkennen en begroeten. Windows 10 Pro Retail optimaliseert zo het gebruiksgemak op ieder apparaat of beeldscherm. Zakelijke computergebruikers moeten vaak veel dingen tegelijk doen.

Internet

Het grootste hekelpunt in de nieuwe systeemeisen voor Windows 11 is voornamelijk de TPM 2.0 eis. Veel laptops onder de 8e generatie hebben nog een TPM 1.2 geïntegreerd. Zonder upgrade of workaround zal Windows 11 je een foutmelding geven tijdens de installatie. Gelukkig zijn er workarounds voor de TPM check, zodat je elke gebruikte laptop vanaf de 3e generatie alsnog op Windows 11 kan krijgen.

Wij betalen voor de genoemde ongebruikte licenties ook niet de hoofdprijs. Voor veel minder geld dan in de winkel kunt u bij ons Windows aanschaffen. Onze prijzen zijn ook veel lager dan u elders online vindt. Een goedkope, en toch volledig legale versie ligt dus binnen handbereik. Het zal waarschijnlijk gaan om Win 10 Pro, aangezien hij de bedrijfslicentie heeft gebruikt voor activatie…..een bedrijf gebruikt geen Home-versies. Rufus is een klein maar zeer handig programma om een bootable USB-stick mee te maken.

Deze lijst zal door Microsoft worden bijgewerkt en is wellicht niet altijd volledig. Je kunt ook bij je software-uitgever of hardwareleverancier navragen of er problemen bekend zijn. Niet alle PC’s of laptops met Windows 10 die aan de minimale hardwarevereisten voldoen, zullen op hetzelfde moment een upgrade aangeboden krijgen van Microsoft. Om ervoor te zorgen dat het upgradeproces een geweldige ervaring wordt, biedt Microsoft de upgrade naar Windows 11 slechts aan een beperkt aantal PC’s of laptops tegelijk aan.