Druk een paar seconden op een foto in Safari. Klik met de rechtermuisknop op een foto in je browser. Druk een paar seconden op een foto in je browser. Wijs een map aan, bijvoorbeeld Afbeeldingen.

Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als je een pc in een openbare ruimte hebt gebruikt om op internet te surfen. Tijdelijke internetbestanden worden gebruikt om webpagina’s sneller te laden. Hierdoor hoef je minder lang te wachten voor de pagina helemaal zichtbaar is en je hoeft vaak ook niet opnieuw je gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. In het volgende lijstje dat tevoorschijn komt klik je op de knop “Kies wat u wilt wissen”. 2.In het instellingenmenu klikt u helemaal onderin op ‘Gevanceerde instellingen weergeven’ en de rest van de pagina met de privacy-opties komt in beeld. Voor meer informatie over wat LinkedIn met opgeslagen data doet, verwijzen we naar de privacyverklaring van LinkedIn.

Waarom Steeds Cookies Accepteren Bij Google?

Heb je geen behoefte aan de widget, schakel deze dan uit via een rechter muisklik op de taakbalk, optie Nieuws en interesses, optie Uitschakelen . Naar verluidt gaat de Microsoft Store zelf later dit jaar ook op de schop. Door aanpassing van de voorwaarden hoopt Microsoft dat het aantrekkelijker wordt voor fabrikanten om hun spellen en klassieke bureaublad-apps ook via de Store aan te bieden. Wil je Microsoft Defender Application Guard een keer uitproberen? Laat de computer af en toe een paar uur aan zodat noodzakelijke updates verwerkt kunnen worden.

  • Dit zijn opties die vergelijkbaar zijn met de cmd (⌘) + shift (⇧) + 5-sneltoets, maar ook beschikbaar als je bijvoorbeeld macOS 10.13 High Sierra draait.
  • Techwebsite WindowsCentral speculeert dat dit op 10 oktober kan zijn, maar daarover moet later meer duidelijkheid komen.
  • Sluit de aangesloten externe harde schijf of USB aan.

Ik heb Firefox nog niet ingesteld als standaardbrowser, maar ga die nu vaker gebruiken. Op Facebook heb ik alles wat met privacy te maken kan hebben uitgezet, ik verwijder de zg. Advertentievoorkeuren en dat scheelt al heel veel. Maar om Facebook er helemaal af te gooien…

Hoe Maak Je Een Screenshot

Ga opnieuw naar het BIOS-opstartmenu en stel het Windows 10 OS-station in als opstartstation, start de computer opnieuw op. Klik met de rechtermuisknop op een grote partitie met voldoende vrije ruimte op de systeemschijf, selecteer “Ruimte toewijzen”. Druk op Windows + S, typ apparaatbeheer en selecteer ‘Apparaatbeheer’. Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt om Windows deze site 10 uit te schakelen. Als dat niet het geval is, volgt u de juiste oplossingen hieronder om BSOD onmiddellijk van uw computer te verwijderen.

Google Home Op Windows Gebruiken: In Een Paar Minuten Geregeld

Tot slot, met het floppy rechtsboven kan je je werk opslaan bijvoorbeeld als JPG afbeelding. Heb je een eigen foto bewerkt, geef die dan bij het opslaan een andere naam, anders wordt de oorspronkelijke foto overschreven. Vind je het programma handig en denk je het vaker te zullen gaan gebruiken? Dan is het misschien een goed idee om in plaats van de drie toetsen van de toetsencombinatie de PrintScreen knop van je toetsenbord een andere functie te geven. Creatievelingen gebruiken nog wel eens een knip & plak programma.