F: Тренировки с Erin плюс ходене до фитнеса и обратно. Ерин наистина ме натисна напоследък и виждам разликата в ръцете ми!

куп остатъци над салата е любимият ми вид обяд. Тук имах сьомга и мисо моркови, филийка за пица, чипс и синьо сирене върху зеленина. Почистете хладилника. ; Кисело мляко отгоре!

без салата с бик бургер с ирландски сода и синьо сирене. Правих прости превръзки в дъното на купичките си – зехтин, горчица, шери оцет, сол и мед. Просто клечка на всеки и разклонете всичко това заедно.

Това беше кутийна супа от грахови грах, която се нахлувах със замразен грах, настърган замразено пиле и остатъчни картофи. Толкова е добре за това колко лесно беше да се хвърляме заедно. Киселото мляко отгоре е темата на седмицата.

Отстрани: Бисквитка, която Джули ни донесе по време на посещението си. PECAN + BUTSTERSCOTCH – толкова добър!

и накрая, остатъчен gumbo. Y.O.T.

със страна на царевичните чипове и отхвърлените ябълкови филийки на Mazen

Тъй като правим Cook Smarts през седмицата, имаме уикендите, за да бъдем креативни в кухнята. Тази неделя направихме бавно сварен говеждо месо в доматен сос с моркови, сладки картофи, целина и други зеленчуци. Сервираше се над ориз с малко кисело мляко. Мазен го обичаше и поиска повече „месо!“ Ха!

Cook Smarts беше супер вкусен тази седмица. Особено ми хареса първата вечер – мисо сьомга. Мисля, че това ще бъде нашата великденска вечеря!

M: Сьомга за мисо-бернат с моркови и киноа. Сосът Miso беше просто така, толкова добре !! Киноа и аз все още не сме много близки приятели.

t: Печени броколи с тофу тако. Обичах този стил на ядене на тофу! Обърнете внимание на повече кисело мляко 🙂

w: andouille gumbo над ориз. Не толкова добър, колкото Джеф, но е страхотен за 20-минутно хранене! Нашият Andouille дойде от месарския магазин на JM Stock.

th: Имахме остатъци Gumbo и натиснахме пържения ориз до уикенда!

имайте добър !!

Още публикации от Kath:

Повече информация Два дни подред микрофонски беседи!

Днешното събитие с встъпителната кръгла маса на Cville Food Bloggers, домакин на Cville Connect. Приятелят ми Майк започва подкаст за храната и днес го изритахме с Bella Eats, Gracefulfitness и вечерята на Cville!

Изнервях се, но след като започнахме да говорим, се озовахме Във време на изкривяване и обхвана 50 минути разговор без проблем. Подкастът ще бъде достъпен в понеделник и аз ще споделя с вас – това е повече сцена за храна + храни, отколкото специфична за CVILL, така че мисля, че всеки Foodie би се радвал да слуша.

По -рано тази сутрин направих тренировката на синергията на очакваното от мен DVD [обърнете Преглед на резюме досега]. Това беше час тренировка както на Cardio + сила и наистина ми хареса. Утре ми липсва помпа за тяло за събитие за хранене, така че беше чудесно да вляза в силата си ден по -рано.

Няма тежести? Няма проблем! Просто използвайте подкови!

Те бяха идеалното тегло! Но Вяра каза, че ще ми позволи да взема назаем някои от безплатните си тежести от нейното студио, за да мога да предотвратя кланирането на наранявания!

След тренировката и душ, опаковах няколко бадеми и струнно сирене, за да донеса в Подкаст в случай, че огладнях. Надух на половината от бадемите, но спестявам сиренето за по -късно. Не мислех колко неудобно би било да ядете струнно сирене и да говорите едновременно 🙂 Това може да създаде някакъв инцидент със сирене…